a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΖΟΥΡΑΡΙ


« Τα νησιά του Αιγαίου ήταν, είναι και θα είναι Ελληνικά, σε πείσμα των εθνομηδενιστών και των πουρκουάδων».

Βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή, την υγεία, τη σωματική ακεραιότητα και τις περιουσίες των νησιωτών, προσκαλώντας ουσιαστικά λαθρομετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς από κάθε γωνιά της Ασίας και της Αφρικής να κατακλύζουν τα νησιά μας. Τώρα, πλέον, εκφράζουν με κυνισμό και απύθμενο θράσος αυτό για το οποίο από πάντα τους καταγγέλλαμε: Τον ωχαδερφισμό και την παντελή αδιαφορία τους για την μοίρα των νησιών μας και των νησιωτών.

« Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει, και τι έγινε», δήλωσε με περισπούδαστο ύφος ο «Θουκυδίδειος», όπως έχει αυτοαποκληθεί κατά το παρελθόν, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Ζουράρις. Εμείς, βέβαια, τον θεωρούμε Ψευτοθουκυδίδειο. Εκτός κι αν μας υποδείξει κάποιο χωρίο στις «Ιστορίες» του Θουκυδίδη, όπου αυτός ο κορυφαίος Έλληνας στρατηγιστής και θεωρητικός του Πολέμου καταγράφει ως γεγονός αδιάφορο και αμελητέας σημασίας την απώλεια πατρίου εδάφους υπό των εναντίων, δηλαδή υπό του εχθρού.
Ουδόλως ενδιαφέρει τον Ζουράρι η απώλεια εθνικού εδάφους, ούτε και συγκινείται από τις σφαγές που θα διέπρατταν οι Τούρκοι στα καταληφθέντα νησιά κατά τις προσφιλείς τακτικές τους. Δεν δίνει, ασφαλώς, δεκάρα για τους νησιώτες που θα ξεριζώνονταν σε περίπτωση τουρκικής κατοχής, όπως ακριβώς δεν δίνουν δεκάρα αυτός και οι κυβερνώντες για τα δεινά που υπομένουν οι νησιώτες εξαιτίας των αλλοδαπών ορδών που έχουν εισρεύσει στα νησιά μας, συνεπεία της πολιτικής ανοικτών συνόρων που εφαρμόζουν.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο κύριος αυτός θα είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση μετά από τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις. Στην Ελλάδα του Μνημονίου και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του όχι μόνο δεν απομακρύνουν τον κύριο αυτό, αλλά αρνούνται και να καταδικάσουν ευθέως τις δηλώσεις του. Η μη καταδίκη τους δεν μπορεί παρά να σημαίνει δύο πράγματα: Ή συμφωνία ή ανοχή.

Ενημερώνουμε τον γαλλοτραφή ψευτοθουκυδίδειο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και τους ομογάλακτούς του στην κυβέρνηση ότι οι Έλληνες, ιδιαιτέρως των νησιών μας, δεν θα επιτρέψουν να καταληφθούν από οποιονδήποτε οι ιδιαίτερες τους Πατρίδες. Εάν χρειαστεί, θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για κάθε σπιθαμή του πατρίου εδάφους, όπως έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοί τους, και θα πεθάνουν για να διατηρήσουν την Ελευθερία, την Τιμή και την Αξιοπρέπειά τους. Στο πλευρό τους θα είναι πάντα οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες. Σε μια μελλοντική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, Θεού θέλοντος, δεν θα έχουν θέση ούτε απάτριδες, ούτε πουρκουάδες, είτε προέρχονται από την Αριστερά των εθνομηδενιστών, είτε από την Ψευτοδεξιά του Μνημονίου και των τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου