a.readmore { /* CSS properties go here */ }a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Στο Νότιο Αιγαίο η Περιφερική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων στην απεργία της 8/12/2016 και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων.

Το παρόν έδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ κ. Στράτος Μαύρος και ο Πρόεδρος εργαζομένων ΔΕΗ ΣΥΡΟΥ Τήνου Μυκόνου Γιώργος Καπέλλας ο οποίος πήρε και τον λόγο ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων και τόνισε:

Εργαζόμενες,εργαζόμενοι,άνεργοι,συνταξιούχοι,νεες και νέοι.
Βρισκόμαστε εδώ για ακόμη μια φορά στο εργατικό κέντρο Κυκλάδων διεκδικοντας μαζί ενωμένοι να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας.
Αιτήματα που άλλες κυβερνήσεις αγνόησαν επιδεικτικά και άλλες όπως η τωρινή υιοθέτησαν στα προεκλογικά τους προγράμματα, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο μας. Αλλά ποτέ δεν υλοποίησαν.
Αντί αυτών έφεραν νέο μνημόνιο,νέους φόρους,καινούργια μέτρα, απώλειες θέσεων εργασίας, απολύσεις,μείωση μισθών και συντάξεων.
Οι κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια δεν διστάζουν να βυθίσουν την ελληνική κοινωνία περισσότερο στην ύφεση και ζητούν το αίμα του Έλληνα εργαζόμενου.
Ζούμε μια από τις κρισιμότερες στιγμές του έθνους μας.
Χτυπήματα πισώπλατα και άδικα από ένα μάτσο προσκυνημένων στα ξένα συμφέροντα. Φτάνει πια εργαζόμενοι, σπάστε τα δεσμά σας είστε σε μια ηλεκτρική καρέκλα και οι προσκυνημένοι χιλιοστά πριν το διακόπτη.
πλαισιώστε τα εθνικιστικά σωματεία μας.
Δώστε δύναμη στο εργατικό κέντρο Κυκλάδων.
Όχι διχόνοια, κοινός σκοπός.
Και εμείς είμαστε εδώ. Άγρυπνοι φρουροί.
Και όσο αναπνέουμε, θα φυλάμε Θερμοπύλες.

Γεώργιος Καπέλλας
Πρόεδρος εργαζομένων ΔΕΗ
ΣΥΡΟΥ Τήνου Μυκόνου
Εκπρόσωπος στο εργατικό κέντρο Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου